Tafels

Tafels huren voor ieder evenement doet u bij Arma de feestverhuur specialist

Organiseert u een bedrijfsfeest? Bestaat uw vereniging 50 jaar? Bent u 25 jaar getrouwd? Is uw kind geslaagd voor zijn eindexamen? Geeft u een intiem tuinfeest voor vrienden en kennissen? Wat er ook te vieren valt, bij Arma horecaverhuur kunt u allerlei soorten tafels huren voor een evenement. Reken maar dat uw feest dubbel en dwars zal slagen met het ruime assortiment tafels van Arma. 

Verschillende tafels huren voor een evenement

U kunt uw evenement geheel naar eigen stijl vormgeven. Ons ruime aanbod van tafels biedt u volop keuze. Wilt u bijvoorbeeld optimaal gebruik maken van de beschikbare ruimte dan zijn statafels een goede optie. Rond deze tafels, die over het algemeen tussen de 100 en 110 cm hoog zijn, kunnen zo'n twee tot vier personen staan. Ideaal om een drankje te nuttigen en een praatje te maken. U kunt zowel ronde als vierkante of rechthoekige tafels bij ons huren. Andere soorten tafels in ons assortiment zijn bijvoorbeeld buffettafels die wij kunnen leveren in verschillende formaten of loungetafels voor een wat intiemer evenement. Onze Trento tafel bijvoorbeeld, die is uitgerust met RGB LED verlichting, zorgt voor een bijzondere sfeer. 

Arma horecaverhuur maakt van uw evenement een feest

Begonnen als verhuurder van marktkramen is het familiebedrijf Arma de afgelopen honderd jaar uitgegroeid tot de specialist op het gebied van feestverhuur. Arma horecaverhuur is tegenwoordig dan ook van alle markten thuis. U kunt bij ons bedrijf niet alleen tafels huren voor een evenement maar ook voor een divers aanbod aan onder meer stoelen bestek, glazen en borden bent u aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de vele mogelijkheden om van uw evenement een feest te maken? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag verder.
Statafels huren
Statafels
Rechthoekige tafel huren
Rechthoekige tafels
Buffet tafel huren
Buffet-tafels
Ronde tafel huren
Ronde tafels
Terrastafel huren
Terrastafels
Designtafel huren
Designtafels
Led tafel huren
Led tafels
Lounge tafel huren
Lounge tafels
Outdoor tafel huren
Outdoor tafels
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.